En hemsida om ad-libs

Produktion: William Chand 

Vad är ad-libs?

Att använda sig av ad-libs på ett snyggt sätt bidrar det till att skapa ett bättre samt djupare fyllighet i låtarna. Ad-libs används i de flesta musikgenrer men denna sida kommer handla mer om ad-libsen som används i hip hop världen. Ad-libs är ofta korta samt improviserade läten/ord de har u uppgift att komplettera en sång. Riktigt bra ad-libs anser många att det inte bara blir en del av själva låten utan de även lyfter låten ifråga. En del artister är lägger så pass bra ad-libs så att det får lyssnaren att hitta rytmen samt flowet i deras musik på ett sätt lyssnare inte skulle göra annars. Jag personligen anser att användning av ad-libs ska göras för att komplettera samt lyfta en låt och inte användas i syfte täcka upp de så kallade "tomrum" som kan uppstå vid skapandet av olika låtar både när det kommer till texterna samt produktionen.

logo-footer

Mina favorit artister som lägger de bästa ad-libsen

Offset

Travis Scott

21 Savage

GUCCI MANE

 

LIL UZI VERT

 

RICH THE KID

 

TORY LANEZ

 

Det finns ett gäng företag samt artister som jag skulle vilja tacka samt upplysa om som bidragit till skapandet av denna sida.

Fastighetsmäklare Stockholm
Solenergi, Villa, Solcellspaket
Tandläkare på Östermalm
Badrumsrenoveringar
Guldsmed Stockholm
Brottmålsadvokat
Zaralarsson.nu
Rörmokare
Privatlån

En vanlig sak som hör framgångsrika hip hop/rap artister till är att de normalt sett oftast kan misstolkas genom deras agerande när det gäller PR. Många artister är inte sig själva när de väljer att visa upp diverse olika smycken juveler (#ice #ice) klockor kläder på olika sociala medier såsom Snapchat, Instagram med flera andra källor som räknas in som sociala medier. Men det finns även ett stort antal hip hop artister som är sig själva till 100% när de väljer att flexa med sina värdesaker. Dessa artister brukar tyvärr ofta hamna någon gång under karriären i en ekonomisk knipa som kan leda till att de tvingas att vända sig till diverse olika lånegivare för att kunna söka om ett lån för privatpersoner för att kunna upprätthålla sin livsstil. Förutom smycken och andra dyra accessoarer så är bilar något många artister älskar. En del väljer att finansiera sina bilar genom ett klassikt billån alternativt leasing som i många fall är en ekonomiskt bättre lösning än att casha en bil. Detta för att det mycket sällan att utfallet av ett bilköp som resulterar med en investering, då pratar vi en ekonomisk investering.